Назавжди!

Юлия Языкова Степко
Ніколи,інколи, назавжди,
Шукаю погляди у снах,
З тобою подихом я справжня,
Як відображення в очах.
Щомиті падають хвилини,
І кроком Всесвіт зупинив,
До мене ти, мов дві скелини,
Моє ти серце полонив.