Ти, можливо, на мене образишся

Екатерина Першакова
Ти, можливо, на мене образишся,
Скажеш, що я дурниці кажу.
Але знаєш, я в Бога в запазусі,
Я у Бога на ручках сиджу.

Стільки, скажеш ти,  несправедливості,
Стільки горя, злощастя і війн.
Та, напевне, не всім у можливості,
Хто не хоче, подать руку Він.

Мало хто мене тут зрозуміє
І побачить батьківскі обійми,
Любить Бог, як ніхто не уміє,
Як синів - не рабів, що у приймах.

Я іду по травиці зеленій,
Навкруги розквітає весна.
Ти приєднуйся, друже, до мене,
Я за пазухою не одна.