Не боюсь

Ирина Краевская Корвегина
В час світової колотнечі
Кажу щоденно "Добрий вечір"
Собі, я не боюсь!
Сиджу, хитаю ніжкой чемно.. -
А що мені? Я - Наречена!
Жених - Ісус!

Навколо слухи-завірюхи,
Їх нагнітають злиї духи.
Проте - зростає благодать
Зануриться щоглибше в Бога,
Поправити свою дорогу
Та в морду бісам дать!:)
 
Іра Краєвська (Корвегіна)