после праздника

Филмор Плэйс
***
после праздника
пьет и ест за двоих
городская ворона

after the holiday
drinks and eats for two
a city crow


***
заигрались с друзьями –
несет домой снег
в пакете с продуктами

after play with the friends
carries snow
in a bag of groceries


***
лыжи у входа
каждый приносит своё
облачко пара

ski at the entrance
each brings his own
little breath cloud