Падарро иззат кунед На таджикском языке

Абдукаюм Мамаджанов
     Хар ки мероси падарро хор намуд,

     Тавки лаънатро ба гардан бор намуд.

     Хак бифармуд, то падар иззат кунем,

     Чаннаташ аз нохалаф безор намуд.