ВСЕ! Десь там i Шлях у Пiднебесся...

Зозуля Юрий Павлович
Наразі, та вже 2000 літ, — Він безперервний і зрозумілий!
А що мені тут в оберіг — все мерзОті в "зась" й поріг їй по ріг: ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня!!
А це й інше, під Водохресний Святвечір! Йордан, Богоявлення, "просто" Явлення, Хрещення!! — ВодОхреще!!!
Та присвічу, видно би, не заціпленою луною зо згарища: цього, «Все, й шлях до Пiднебесся...»...

Який чудовий і приємний твір! Сподобалось!
                Шон Маклех Патрик   29.12.2015 01:57   •
Гарно дуже! Вдячна! З теплом до Вас щиро,
                Олена Ра   04.06.2013 23:11   •
Вітання пане Юрію! Скажіть будь ласочка, а куди Ви заховали свій вірш "Балеринка"? Хотіла його скопіювати до себе в скарбничку, а знайти не можу)))
Скарбничка схована у моїй душі, ну й більш матеріально - у папці на комп'ютері під назвою "Лєна -література, улюбленне" Дякую! Буду завтра шукати, а якщо не знайду, не відчіплюсь від Вас допоки не розкриєте таємницю... де заховали. З повагою! Знайшла)знайшла)знайшла) Фуете)фуете)фуете)
                Елена Ясковец   15.05.2013 23:43   •
Ось їм та незримим одлученим свіжі мої з жаром, не "с тєплом": Щасливо! й Гідно!! Будьмо!!! — Й славІмо Бога...


              Небу Рідне Все: вода,
              спокій, а й любов;
              аби чисте, мов сльоза...
              виплакана ж, — й кров...

              й щоб за Берег не земля,
              вхаркана ущент:
              свіжая душі рілля...
              з вічности — в момент...

              Боже, — Небо ж це Шука!
              Спертися б!! Спочить!!!
              бо реалія  —  т а к а...
              то все вверх, й Мовчить...


Мо, Вчить... А збувається і на язиці, що лишЕнь там є; нєбєсноє? нє?? бєсноє???