Завжди чекатиму тебе!

Виктория Гребенюк Роженкова
Дні без тебе справжня мука,
І чекати дуже важко так...
У моїй уяві твої руки,
Їх тепло,і губ солодкий смак.

Твоя ніжність,від якої любо
І душа співучою стає.
За тобою я скучатиму,мій любий!
Сонечко,ти лагідне моє!

Так мені без тебе вже непросто,
Що й до купи не зберу себе.
Я тобою свій заповню простір,
І завжди чекатиму тебе!
18 01 2021 р 16:43
Вікторія Г(Р)