Розчарування

Александр Шевченко 62
Розчарування...

Коли покине вас кохання,
Яке здавалося вам вічним -
Спіткає вас розчарування,
То життя проза уже звична...

Та, мабуть треба іти далі,
Вперед зробити новий крок,
Забути про свої печалі,
Запам'ятавши той урок...

Бо ще живе в світі любов,
І вам свій шанс завжди дає,
Щоб покохати знов, і знов,
Поки в душі наснага є...

18-01-21.
24-11-20.

#ШевченкоАлександр1962