Drum de iarna

Красный Рыцарь
Drumuri ;nvelite,
C; plapuma cea alb;,
Zboar; necumpli;ii
Fulgii de z;pad;.

V;ntu sufl; drumul,
Asfaltul cur;;ind,
Chipul t;u iubito,
Al meu ;l fur; g;nd.

Str;lucesc ;n fa;a,
Lumena;i de Lun;,
;nghe;a;i copacii,
A;teapt; vremea bun;.

Faza lung; arde,
;ntru- n galerie,
Merg cu o vitez;,
S;-;i v;d ochii ;ie.

Privesc c; pe tablouri,
;i nu prea dovedesc,
Se lunica ma;ina,
Cu greu eu o opresc.

M; ;ntorc acas;,
Copiilor le spun:
-M;i ce frumuse;e
Am v;zut ;n drum!

Cum str;lucea p;durea,
Predat; de o Lun;,
Copacii amor;i;i,
A;teapt; vreme bun;.

Cum vintul matura,
Fulgii de z;pad;,
Cum urma r;m;nea,
Lipit; de o strad;.

S; fie mai u;or,
S; g;sesc un drum,
C; tata s; ajung;,
S; v; pupe acum...
,