Весна вселя нов сили

Наталия Кадин-Фесенюк
Весна вселяє нові сили,
лихе мине , як сірий день,
 і я мов тая  птаха злину,
 на зустріч сонцю, вірю в це.
Лети здіймайся в тишу, смуток,
 я прагну спокою душі,
бо спокій , немов скарб, здобуток.
Печале, лиш мене лиши.