Цябе я кахаю...

Ольга Ворошилова 15
Цябе я кахаю таксама,
Ты лёсам адданы мне.
Разлеглася зорная крама,
Ты тут — ў маiм казачным сне.
Пачуццяў трапяткiя струны,
Абуджаным рэхам гучаць.
Я шчасце ў марах малюю,
Бо любыя вусны  маўчаць...

© Вольга Варашылава