Витя вернись!

Шишикин Александр
Вернись Вітюня, любий наш проффесор,
Бо вже в Еуропі сил немає жить.
Рулюють тут придурки, шарять - ні бельмеса,
Гноблять народ реформами і комунальним прессом,
Міністри - зомбі, в раді нежить лютая сидить.

Ну а гарант, то не дай Бог нікому!
Без мата тут Вітюша й не сказать,
В очах димить канабіс, в інтелекті - кома,
Від коксу в голові мабуть одна солома
По суті хитра і продажна хрипла глядь.

Ти повертайся! Газ зроби вісімдесят копійок,
А хліб щоб гривень п’ять принаймні був!
Бензин червонець - для автівки справжня ностальгія,
Щоб на своій землі я жав і сіяв,
Щоб МВФ народ мій як скота не гнув.

Коли прийдеш, то відміни землі базар барижний,
І набуй викресли асоціацію з СС!
Безвіз для когось Вітя, дивовижний,
І пів краіни наточили євро - лижні,
Помер козацький дух! Та мрію щоб воскрес...

Ще засади Карпати, схили тії бриті,
Дуби міцні по всій країні насади.
Крадуть уже скоти пусті корита,
В офшорах шекелі лежать обрізані й відмиті,
Надояні, настриженні лукаво з череди.

Каструлі нам давили мізки на майдані,
І лозунги прошили в хлам стражденії  уми,
Бо «друзі» західні нам помогли їгані,
Соросогади кліті, печиво від пані,
Вертайся Вітю! Будем дуже раді ми!
 
Вірші про політику і не тільки
https://t.me/politikstih