Кохання

Александр Шевченко 62
КОХАННЯ.

Життя зміст криєтья в любові -
Тій, що лишає тебе сна,
Тій, що не випити до дна,
Тій, що звучить у кожнім слові...

Ти недаремно в світ прийшов -
Якщо пізнав щастя зізнання,
Якщо пізнав муки кохання,
Якщо любов свою знайшов...

22-01-2021.

#ШевченкоАлександр1962