Острiв щастя

Николай Мотков
   
            
                «Острів щастя»
                Весільна подорож

Муз. М. Мотков                Сл. М. Мотков

  Мчить наш лайнер, мчить наш лайнер, мчить наш лайнер в «рай чудес»,
                В світ казковий сонця, моря, квітів, пальм, ясних небес,
                В край божественний, чудовий, неповторної краси,
                «Окей», «Bravo», «Окей», «Bravo» завжди чути голоси,
           Хвиль прибій, барвисті рифи, чайок спів, морський пісок,
          Край зірковий, кольоровий, креативний VIP куток,
                Пляж, басейни, дискотеки, пісні, танці, світ краси,
                «Окей», «Bravo», «Окей», «Bravo» всюди чути голоси

                Приспів
     «Острів щастя», «Острів щастя», «Острів щастя» - світ чудес,
  «Острів щастя», «Острів щастя», «Острів щастя» - шарм сердець,
     «Острів щастя», «Острів щастя», «Острів щастя» - рай життя,               
       «Острів щастя», «Острів щастя» - незабутнє почуття   


             Серфінг, дайвінг, чайки, яхти, селфі, друзів променад,
                Неймовірні феєрверки, чути скрізь «Vivat», «Vivat»,
                Кафе, бари, ресторани, вар’єте, зірки краси,
                «Окей», «Bravo», «Окей», «Bravo» всюди чути голоси,
            Мальовничий край, барвистий – місце щастя, рай життя,
                Світ наснаги, насолоди, світ натхнення почуття,          
                Край насичений, чудовий, незрівнянної краси,
                «Окей», «Bravo», «Окей», «Bravo» всюди чути голоси


                Пляж зірковий, кольоровий, коло друзів навкруги,
                Туш, фанфари, феєрверки, променисті береги,
                «Мендельсон» звучить, бравурний, зачаровує серця,
                Квіти, сонячне «Шампанське», привітання без кінця,
                Феєричний, неповторний - VIP весільний променад,
      «Гірко», «Гірко», «Гірко» чути, скрізь звучить «Vivat», «Vivat» 
                Незабутній тур весілля – незвичайної краси,
                «Окей», «Bravo», «Окей», «Bravo» гучно чути голоси





                Винятковий «Острів щастя» - чарівний VIP променад,
                Сонце, море, пальми, яхти, голосні «Виват», «Виват»,
                До побачення яскраве, шоу дивного життя,
        «Острів щастя», «Острів щастя» - незабутнє почуття