В рiднiм краю на веснi

Сергей Красильник
Вітре, крила розкривай,
Друзів надвечір збирай,
Розіллються звуки навколо,
Станемо разом у коло.

   Будуть злітатись птахи,
   Сядуть на наші дахи,
   Як пісні дівчата співають,
   На серці печалі не мають.

Сонце, прошу, не сідай,
Трохи іще почекай,
Додому іти мені рано,
Прошу, не звіть мене, мамо.

   Будуть злітатись птахи,
   Сядуть на наші дахи,
   Як пісні дівчата співають,
   На серці печалі не мають.

В ріднім краю на весні,
Знову співають пісні,
Веселка у небі заграє,
Серце дівчини кохає.

   Будуть злітатись птахи,
   Сядуть на наші дахи,
   Як пісні дівчата співають,
   На серці печалі не мають.

21 лютого 2009 р.