Завiтайте до Карпат

Сергей Красильник
Приїздіть до Карпат на весні,
І зайдіть на високі ці гори,
Ви не бачили навіть у сні.
Синіх квітів чарівні убори.

   Зранку звук трембіт, пісня в гори лине.
   Квітів розмаїть, і озера сині.
   Наш чудовий край і очей палання,
   Лине водограй і сердець кохання.

Серед літа махніть до Карпат,
Із джерела водиці напитись,
І бажань нагадай в зорепад,
Щоб іще раз сюди повернутись.

   Зранку звук трембіт, пісня в гори лине.
   Квітів розмаїть, і озера сині.
   Наш чудовий край і очей палання,
   Лине водограй і сердець кохання.

Завітай до Карпат восени,
Подивись на чарівні покоси,
Назбирай серед казки грибів,
Закохайся в джерела та роси.

   Зранку звук трембіт, пісня в гори лине.
   Квітів розмаїть, і озера сині.
   Наш чудовий край і очей палання,
   Лине водограй і сердець кохання.

А зимою не гайте свій час,
Поспішайте усі на Карпати,
Білосніжна природа до вас,
Посміхнеться, мов лагідна мати.

   Зранку звук трембіт, пісня в гори лине.
   Квітів розмаїть, і озера сині.
   Наш чудовий край і очей палання,
   Лине водограй і сердець кохання.

14 листопада 2010 р.