Камiла

Виталий Меланич
 
Дотепна, чуйна, дуже мила,
привітна,  доня золота,
з чудовим іменем Каміла.
Щаслива будь на всі літа! 
 
Щодня ідеш до школи радо.
Із іноземною  «на ти».
Цінуєш батьківські поради,
і не зрікаєшся мети.
 
Надійна вдома і в поході.
На все ти маєш погляд свій.
Хай дружба стане у  нагоді
в дорозі до високих мрій!