Забрала зимонька тебе

Нина Продан
Зима, а ти неначе наречена
Вся в білому вбранні, як в шати вбрана,
А я з тобою, любий,розлучЕна
І так болить і ниє в серці рана...

Забрала зимонька тебе навічно
І все навкруг таким безжальним стало,
Я пам'ятатиму тебе довічно
Доки життя мене ще не зламало.

...Здійнявся вітер, прихилив тополю
І їй не в силах було вже пручатись,
І лиш в думках благала свою долю,
Щоб в парі з дубом їй навік лишатись...

24.01.2021