XXI

Тан Лун
Сила мысли безгранична -
Думать надо идентично.
Судьба подносит символично,
Отнесись ты к ней тактично.

Программа смысла непрактична,
Сломай систему неприлично,
Весь мир построен так практично,
А людям вовсе безразлично.

Двигаться надо так пластично,
Чтоб не попасться в сети драматично,
Затянет так систематично
В XXI век технологично.