***

Пётр Вотин
Заснув хохол
У чобIтах,
а проснувся
без чобIт,-
"Не моi,-
це каже,- ноги,
присягаю
на чом свiт:
бо  моi були
в чобIтах,
а цi босi -
без  чобIт...
Уночi  москаль
проiздом,
у мене чобIти
звИзднув..."


           Е - это Э
           И - это Ы