Нема кохання без сл з

Владимир Панчоха
  1
Немає кохання без сліз.
А щастя і досі блукає,
У вічі мені подивись,
Як серце від болю страждає.
А посмішка ніжна твоя,
Бентежить мене і чарує...
Я вірю кохання прийде,
Що в серці моєму вирує....

Приспів:

Прийду я до тебе , прийду...
У ранці, в ночі, на світанку.
Ти стрінеш мене як колись,
У місячнім сяйві на ганку...
І хата старенька в саду,
На долю чекає, на щастя...
З тобою до Храму піду,
У свято піду, на причастя....

  2
Немає кохання без сліз.
Туман без роси не буває...
Роса без туману то є,
А щастя і досі не має.....
Із пісні не викинеш слів...
Прощатись з душею ще рано,
Сльоза на долоні впаде,
І чути далеко сопрано.

Автор:Владимир Панчоха
30/01/2021