Сiчневi примхи

Марина Степанская
Примхи химери
Хлюща хурделя теплінь
Січневість чуттів
°°°°°°°°°°°
Чуттєвість січня
Чи не десятибальна
Шквальна Звільнені
°°°°°°°°°°°
Збожевільнені
Нестримані ми Тримай
Тримайся Майже
Ожеледиця Мжиця
Хуга примхи січневі.