Нема к нця краю

Владимир Панчоха
Нема кінця і краю
У щасті, чи біді.....
Я молодість згадаю,
В квітучому саді...
Стежиною кохання,
Прийду до тебе я,
І там мене зустріне
Знов матінка моя...

Нема кінця і краю,
Цінуймо те що є....
І знов роки рахує
Зозуля нам кує...
А я піду до Храму
Там Богу помолюсь
Біді, можливо щастю,
У вічі подивлюсь....

Нема кінця і краю
Дорогою що йдеш....
Ти щастю усміхнешся
Біду ти відведеш....
І посмішка не згасне
Повірте, - на вустах,
Живе в душі прекрасне
Що було у словах.

Нема кінця і краю,
Говорять знов мені....
В біді хтось пізнається,
А щастя, в стороні......
Можливо я повірю,
У те чого нема...
І більшого не треба,
Все буде недарма....

Автор:Владимир Панчоха
30/01/2021