За вiкном

Сергей Комарецкий
Лампа. Поезія. Стрічка
Нерівних січневих віршів.
Чай в підстаканнику. Звичка
Мовчки палили без слів.

А за вікном хуртовина
Ліпить картини на склі.
Літа віддята крижина
Мариться, мов, у ві сні.

Треба додати "сюжету",
Рому до чаю наллю.
Та запалю сигарету.
Все ж таки зиму люблю.
30.01.21