За кожну мить...

Владимир Панчоха
За кожну мить свого життя,
Я буду дякувати Богу.....
А мить ця дуже не легка,
Я вибрав сам оту дорогу.....

І Вам уклін мій, вчителі.,
За те що я сьогодні маю...
Чого навчали ви мене,
Я низько голову вклоняю...

Можливо я чогось не знав,
Все шкереберть летіло знову....
Урок частенько не вивчав..
Але життя, навчає всьому...

І хліб усьому голова...
Він на столі як та святиня....
А в серці гіршого нема.
Коли один, і є гординя.

Цим шляхом довго я ішов,
А навкруги тут стільки бруду....
За кожну мить свого життя,
Я Богу дякувати буду.

Автор Владимир Панчоха
31/01/2021