Двi паралелi...

Виктория Гребенюк Роженкова
І скільки б ми не марили ночами,
І як би не хотіли бути разом.
Ці почуття,що так керують нами,
Підуть у вічність,але тільки з часом.

Але б хотілось,майже зовсім трішки,
Відчути тілом все твоє тепло.
Ми не прокинемось з тобою разом в ліжку,
І цілуватиму не я твоє чоло.

Все просто від початку й до кінця,
Візьму на пензлик трішки акварелі.
Або простого з пачки олівця,
І проведу лише дві паралелі.
1 02 2021г 13:50
Вікторія Г Р