Медитацii в астралi

Олександр Мачула
Дише астралом мертва тиша,
у всесвіті лиш я…
ЛИше питання розум пише –
У чому суть моя?

Сокіл у небесах високо
долає тугу й біль.
Поки прострація, а спокій –
у практик вища ціль.

Віхи занурюють у вихор
думок моїх і мрій.
Тихо пихУ здираю, з лихом
веду в астралі бій.

П‘єса… Постійні біль і стреси
знецінюють буття.
Престо лунає неба меса
чи пізні каяття?.

Діло… Нове астральне тіло
пливе у товщі хвиль.
Сміло страху здолає силу
медитаційний стиль.

Тісно… Меча стискаю міцно
надземного ефес.
Вісті несу селом і містом,
простую до небес!

01.02.2021