21-02-03-10158 Коли вiн дивиться уважно тобi в очi

Вилобержи
Коли він дивиться уважно тобі в очі,
не сумнівайся - все він встиг і все розгледів,
усі принади і дрібнички всі жиночі,
і вже зробив для себе висновки про тебе.
.
Коли він слухає, неначе не уважно,
не сумнівайся - все, що сказано, почуте.
І про дитину, яку хочеш, і про кожне
твоє бажання, дівчина-спокуса...
.
Коли ти думаєш, що квітами не пахнеш
і з розуму усміхнена не зводиш,
знов помиляєшся, бо він тебе кохає
і кожен погляд твій, неначе вовк, чатує...