Злива лютнева

Марина Степанская
Лютий-насмішник
Місто вітає дощем
Сполоханий сніг

Сніговійниця
Де ти? Повіялась десь
Пані примхлива

Злива лютнева
Навіжено женеться
Кучугурами
Розмиває кроплями
Цілує зомлілий сніг