Timpul nu-l pot opri

Галина Чиореску
Timpul nu-l pot opri,
Nici soarele cind rasare,
Nici gindurile nu le pot ocoli,
Caci se intind ca o mare.


Navalnic imi vin in cap,
Iar eu le astern pe hirtie.
Doamne, oare unde incap
Atitea ginduri intr-o poezie?!


            03.02.2021