Сяйво зоряного щастя...

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Маленькие Приятности"

«СЯЙВО  ЗОРЯНОГО  ЩАСТЯ...»

Сяйво зоряного щастя
Розливається сьогодні...
Напівсном солодко-пряним
Проникає нам в серця...

І весни хмільним натхненням
Пише радості полотна!!!
Потай всім жінкам прекрасним
Шле любовних мрій гінця!!!