The диктатор

Александр Альшевский
Живеш у країні де не можна
Ім'ями власними назвати
Ті речі, що вже знає кожен
Слова повинен ти в собі ховати.

Не маєш права
Нацистами назвать нацистів
Бо на їх на захисті держава
Плекає державних терористів.

Країна, держава доносів
Де доносить кожен на кожного
Дах від безкарності зносить
Плюють один на одного.

Тим, хто ще має волю
Істину вимовлювати гордо
Не терплячи цензурного контролю
Тим перерізають горло.

Позбавляють голоса "прислугі"
Безправно та безсудно
Суцільна коричнева та смуга
У країні, що спить безпробудно.