Самой милой, самой нежной... Пер. с укр. яз

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Маленькие Приятности"

«САМОЙ  МИЛОЙ... САМОЙ  НЕЖНОЙ...»

Самой милой, самой нежной
Посвящаются сегодня
Трогательные романсы,
Оды, гимны и стихи...

Тосты ей провозглашают...
И в порыве благородном
Миллионы роз вручают
И роскошные духи...


ИСХОДНЫЙ  ТЕКСТ:
http://stihi.ru/2021/02/06/5696

«САМІЙ  МИЛІЙ... САМІЙ  НІЖНІЙ...»

Самій милій, самій ніжній
Пишуться вірші сьогодні...
І зворушливі романси,
Оди, гімни і пісні...

Їй присвячують всі тости...
І пориви благородні...
Їй букет троянд вручають...
І мрійливий світ весни...


© Copyright: Елена Буторина-Палагута, 2021
Свидетельство о публикации №121020605696