Одночаснiсть

Марина Степанская
Ця одночасність
Бути тут і усюди
Зараз і завжди

•°•°•°•°•°
І позачасність
Невимірності світів
Музики тиші
Збігання відмінностей
Надих вдих видих зліт

•°•°•°•°•°
Перетворення
Одинокостей в одність
Диво-життєтворення