Восьме Березня сьогоднi...

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Маленькие Приятности"

«ВОСЬМЕ  БЕРЕЗНЯ  СЬОГОДНІ...»

Восьме Березня сьогодні...
Ясно... Сонячно... Приємно...
І звучать любові оди
З ніжних та красивих слів...

Пахощі квіткових ноток
Щастям мерехтять таємно...
І в мелодіях весняних
Творять радощів вогні!!!
 

2-й варіант 2-го катрена:

Пахощі садів квітучих
Радістю іскрять таємно...
А в мелодіях весняних
Кожна нотка веселить!!!