Ось i березень приходить...

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Маленькие Приятности"

«ОСЬ  І  БЕРЕЗЕНЬ  ПРИХОДИТЬ...»

Ось і березень приходить...
Вальс весняних мрій танцює...
І несе на крилах вітру
Радість, щастя та любов...

Свято пишного цвітіння,
Томних поглядів дарує...
Ніжних посмішок чарівність,
Що хвилюють дух і кров...