Нiжним шлейфом...

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Маленькие Приятности"

«НІЖНИМ  ШЛЕЙФОМ...»

Ніжним шлейфом нот квіткових
Свято Березня приходить...
Благородним поєднанням
Пристрасті, любові, мрій...

Справжніх почуттів весняних
Чистим, радісним акордом...
Казкою весни дзвінкої
З чарами усіх подій...