Ludyna

Ян Ждан
Шматки думок,        
У шкіряній торбині,
Сліпий зв'язок
І почуття нестримні...

Амбіцій рій
І вулканічні примхи,
Міраж надій,
Та неприродні втіхи...

Абсурд діянь,
Зачаття у провинах,
Пихате "Я"-
Із пороху людина...

©  ; Ян Ждан/ 07.02.2021