Тихим смiхом...

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Услышь Дыхание Весны"

«ТИХИМ  СМІХОМ...»

...Ранок сміхом весни зустрічає
Золотаві промінчики сонця...
В хвилях річки рум’янцем іскриться...
І росою в траві мерехтить...

Не протився ясному світанку...
Краще пісню його ти послухай...
І в нехитрій мелодії вітру
Відшукай щастя світлого мить...

...Ти помовч... Потримай теплий вітер
У долонях своїх... Чуйних... Ніжних...
Постарайся в дрімоті ранковій
Жар відчуті вселенських подій...

Потанцюй з новим днем в ритмі вальсу...
Набери зірочок ясних в козуб...
І в любові Веснянці признайся...
В ній джерела надії знайди!!!

...Хай у посмішках просторів ранніх
Іскри щастя душа помічає...
І до сяйва весняних фантазій
Крізь печалі сердечко веде...

Ти повір, тільки ранній світанок
Про страждання і біль ночі знає...
Адже цінність добра зрозуміла,
Якщо в смутку ти щастя знайдеш...