Ти подiбна веснi чарiвнiй!

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Маленькие Приятности"

«ТИ  ПОДІБНА  ВЕСНІ  ЧАРІВНІЙ!!!»

Промінь сонця танцює в очах!!!
Теплий... Ніжний... І дуже натхненний...
А «люблю» – ніби трель солов'я,
Що співає про щастя душевно...

Ти подібна весні чарівній!!!
Вічно юній... І вічно квітучій...
Що дарує любові вогні...
Творить чуйним сердечко, співучим...

Залишайся такою завжди!!!
Посміхайся та квітни весною!!!
І людей за собою веди!!!
Вір! І мрій! І роби все з любов’ю!!!