Коли ти...

Таисия Шашилкина
Коли ти обираєш своє море,
З тобою хтось його перепливе.
Та будуть й ті, німі , глухі актори,
Які щипнуть тихенько за живе.

Коли ти обираєш своє море,
Незручною ти станеш, і на злість
Хтось спробує гасити в небі зорі,
А хтось ударом в спину відповість.

Та будуть й ті, котрі разом з тобою
Підуть у невідому далечінь.
Плащем прикриють тіло, і рукою
Від тебе відведуть підступну тінь.

Коли ти обереш свою дорогу,
Вдихнеш на повні груди це життя.
Подякуєш в молитві щиро Богу
За шлях, за силу, міць і прийняття.