Завiрюха

Ангелина Соломко
Закружляла сліпучими хвилями
чиста курява снігова,
розлилась візерунками синіми
у повітрі мажорна гра.

Іскробризним студеним маревом
Гони-обрії застила,
Діамантовими загравами
Спалахнула срібляста мла.

Білокрилими легкими птицями
іней з гілочок нависа,
і спадає до ніг зірницями
чисте марево, мов роса...
   10.02.85