Ти i я, у мiсячнiм промiннi!

Виктория Гребенюк Роженкова
Уяви,з тобою зараз я,
Думаю,що був би ти не проти.
Твої губи в пристрасті горять,
І бентежить мій шалений дотик.

Твоє тіло наче із вогню,
Я тебе цілую у животик.
Ти моє смачне таке меню,
Я тебе так хочу,любий котик!

Жаром,і бажанням пахне низ,
Я тебе торкаюсь наче вперше.
Все,що хочеш,і любий каприз,
І палає в ротику твій вершник .

Гаряче,і солодко неспіх,
По стіні блукають наші тіні.
Стогін,пристрасть,ледве чути сміх,
Ти і я, у місячнім промінні!
10 02 2021 р 13:21
Вікторія Г Р