Заснiговiяло

Марина Степанская
Зима змахнула віялом,
Навкруг засніговіяло.
Мій світ! Благоговію я -
Краса і маєстат!

Твердь біла, ледь посріблена,
Твердінь югoю здиблена,
У віхолі, несхиблена
Й наснажена стократ,

Розкрилена стихією
Лечу. Внизу - дахи. І я,
Позбавлена страхів, сія`,
В оздобі сніжних шат!