По алеях мiжпланетноi любовi

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Маленькие Приятности"

«ПО  АЛЕЯХ  МІЖПЛАНЕТНОЇ  ЛЮБОВІ...»

По алеях міжпланетної любові
Сходить в світ земний Красунечка-Весна...
Забуває про зимові колискові...
Сонця посмішкою радує серця...

В почуттях, словах та роздумах натхненних
Зачарованою флейтою звучить...
Прославляє всіх жінок – богинь пісенних,
Що дарують щастя зоряний політ!!!