Зараз все щастям пахне...

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Маленькие Приятности"

«ЗАРАЗ  ВСЕ  ЩАСТЯМ  ПАХНЄ...»

Сонце тепле... І небо безхмарне...
Світ в обіймах весни та любові...
Снігу талого томні зітхання...
Почуттів невгамовні струмки ...

Зараз все щастям пахне квітучим,
Мчить назустріч весні чарівної...
У віршах милих дам прославляє...
Окриляє весняні думки...