За вiхолою

Марина Степанская
За віхолою
Схололими гілками
Пліч-о-пліч липи

°•°•°•°•°•
Лапки котячі
Сліди білі в білому
Борошні снігу

°•°•°•°•°•
Сни укохані
Завірюхами мрії
Про літні зливи
Хлющі пахощів хащі
Щасливого сяйва хвиль