Свiтанок мрiями блискоче...

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Маленькие Приятности"

«СВІТАНОК  МРІЯМИ  БЛИСКОЧЕ...»

Світанок мріями блискоче...
Невинно-радісно щебече...
А на землі обітованій
Кущі прекрасних руж-віршів

В світ щастя двері відкривають
Для ніжно люблячих сердечок...
На Свято Жіночок збирають
Букети теплих почуттів!!!