Хай в серцi музика лунаэ

Клавдия Дмитрив
Хай в серці музика лунає,
Нехай дзвенить гірський потік,
Бо час невпинно так збігає,
І ще один додався рік.

Нехай душа все квітне й квітне,
Неначе квітка навесні,
Ну а бажання заповітне
Нехай несе дари рясні.

Хай обремок буде щастя,
І радості – великий сніп,
Нехай здійснити мрії вдасться,
Здоров’я буде й буде хліб.

Роки збираються, як діти,
Ти з радістю усіх приймай,
За кожен з них умій радіти,
У щасті з ними потопай.

В життєвім танці на паркеті,
Ти разом з ними все вальсуй,
Вони – в прекрасному букеті,
Над ними трішки почаклуй.

11.02.2021 р.