Розсвiт про тебе

Марина Степанская
Розсвіт про тебе
Для двох сновидіння
В сніжності ніжність

___________
Лютого кпини
Брутальні обійми сміх
Цілунки шкулькі

___________
Цілик безкраїй
Голість незайману
Вітросніговій
Вдвох перейти у розсвіт
В яв яблуневу білість